Büyük Markalar Mağazalarını Kapatıyorlar

19 Mart 2020

Markalardan Korona Virüs Önlemi

Dünyayı saran korona salgını sebebiyle birçok marka çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı için 19 Mart tarihinden başlamak üzere mağazalarını kapatııklarını açıklıyorlar. şağıda ilk olarak kapatılan marka ve mesajlarını inceleyebilirsiniz

Faik Sönmez

"Sevgili Faik Sönmez dostları, tüm dünyayı etkisi altına alan Covis-19 salgını karşısında, sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığını tehlikeye atmamak için 19 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm mağaza faliyetlerimize geçici bir süre için ara veriyoruz. Bu süreçte sizleri online mağazamız www.faiksonmez.com da ağırlamaktan mutluluk duyacağız. En kısa sürede sağlıklı günlerde görüşmek üzere..."

Mudo Concept 

"Tüm müşterilerimiz, çalışanlarımız ve ailelleri adına hassasiyetle takip ettiğimiz Covid-19 virüsünün yayılmasını önleme amacıyla aldığımız tedbir gereği 19.03.2020 itibariyle Türkiye'deki tüm mağazalarımızı geçici süreyle kapatıyoruz. Bu süreçte www.mudo.com.tr ile 7/24 sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. mağazalarımızda tekrar sizlerle bir arada olacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz."

Boyner

"Dünyada ve ülkemizdeki Covid-19 salgını nedeniyle, mağazalarımızda konuk ettiğimiz siz değerli müşterilerimizin, tüm çalışanlarımız ile aile ve sevdiklerinin sağlıklarını ve bu konudaki kaygılarını önemsiyoruz. Salgını yavaşlatma sorumluluğumuz çerçevesinde, istihdam ve çalışan hakları konusunda her zamanki hassasiyetimizi koruyarak, Türkiye'deki tüm Boyner ve YKM mağazalarımızı 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatıyoruz. Tekrar açılacağımız duyurusunu yapacağımız günen kadar tüm müşterilerimizi boyner.com.tr ve morhipo.com 'un ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanmaya davet ediyoruz."

Mavi 

"Mavi için çok değerlisiniz. Küresel etkisini sürdüren Covid-19 pandemisinde yaşanan kritik süreçte müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve toplumun sağlığını korumak en büyük önceliğimizdir. Bu kapsamda 19.03.2020 tarihinden itibaren, ülke çapındaki Mavi mağazalarının faaliyetine geçici bir süreliğine ara verme ve merkez ofislerimizde uzaktan çalışma modeline geçme kararı aldık. Bu süreç içinde her zamanki gibi çalışanlarımızın haklarını korumaya ve yanlarında olmaya büyük özen göstereceğiz. Sizlerle, 7/24 hizmet verecek online mağazamız mavi.com ve mavi app'te, sosyal medya kanallarımızda ve [email protected] 'da buluşmaya devam edeceğiz. Birbirimizi koruyarak sağlıklı ve mutlu kalmak dileğiyle..."

İpekyol

"Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda, siz değerli misafirlerimizin, çalışanlarımızın ve çalışanlarımızın ailelerinin sağlığını düşünüyor ve önemsiyoruz. Bu sebeple 19.03.2020 tarihinden itibaren Türkiye'deki tüm İpekyol mağazalarımızın faaliyetlerine geçici bir süreliğine ara verme kararı almış bulunuyoruz. Bu süreç boyunca sizi online sitemizde www.ipekyol.com.tr 'de ağırlamaktan memnuniyet duyarız."

Beymen

Sevgili Beymen Dostları, çalışanlarımızın, sizlerin ve ailelerinizin sağlığı bizim için en öncelikli konu. bu sebeple Covis-19 tedbirleri doğrultusunda Beymen ve butiklerimizi geçici bir süreyle kapatma kararı aldık. Sizlere Beymen.com, Beymen aplikasyonumuz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden servis vermeye devam edeceğiz. Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı zorlu dönemi, hep birlikte en kısa zamanda atlatacağımız inancı ile yeniden beymen'lerde buluşmak dileğiyle."

Yargıcı

"Değerli Müşterilerimiz, Yargıcı ailesi olarak hayatınızdaki yerimizi ve oynadığımız rolü biliyoruz. Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığı ve refahı her zaman önceliğimizdir. Tüm dünyaya yayılan ve insan sağlığını tehdit eden Koronavirüs Covid-19 rsiki artmaya devam ederken, sizleri aldığımız kararlar ve düşüncelerimizle ilgili bilgilendirmek isterim. Yargıcı olarak bir süredir dünyadaki durumu yakından takip etmekte, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığı için gerekli önlemleri almaktayız. bu amaçla başta T:C: Sağlık bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) gibi kamu sağlığı kurumları tarafından sağlanan bilgileri devamlı izliyor ve bunlara dayanarak kararlar alıyoruz. Bugün gelinen noktada, ülke çapında tüm Yargıcı mağazalarımızı geçici olarak kapatma kararı almış bulunuyoruz. Aynı şekilde, yurt dışında yer alan birçok mağazamız da kapanmış durumdadır. Bugünden itibaren Yargıcı dünyasına, www.yargici.com adresinden güvenli bir şekilde ulaşmaya devam edebilirsiniz. Online alışveriş paketleriniz, yüksek hijyen önemleriyle ve dış temaslardan korunarak hazırlanmaktadır. Bu zor dönemde, evlerinde kendini izole eden herkesin nasıl hissettiğini anlayabiliyoruz. Öncelikle sevdiklerinizle uzaktan da olsa bağınızı koparmamanızı tavsiye ediyoruz. Bu dönemden en fazla çocuklarımız etkileniyor. Onlarla normalde bulamadığınız fırsatı yaratıp zaman geçirin; ailenizle yapacağınız bir film gecesinin tadını çıkarın. Duygusal sağlık, fiziksel sağlık kadar önemlidir. Ailenizi sağlıklı tutmak için önlemler alırken kendinize de biraz zaman ayırmayı unutmayın. O hep ertelediğiniz kitabı okumak ya da bir türlü başlayamadığınız diziye başlamak için iyi bir fırsat olabilir. Yargıcı'nın üsütne kurulduğu değerler, iyi kaliteli ve sağlıklı bir hayat ile anlam kazanmakta. Bunun sağlanabilmesi için bizler evlerimizden de olsa, hayal etmeye, yaratmaya ve bu zor günleri atlattıktan sonra hayatlarınıza kaldığımız yerden değer katmak için hazırlanmaya devam edeceğiz. Koronavirüsten (Covid-19) etkilenen vatandaşlarımıza tüm iyi dileklerimizi ve sevgilerimizi iletiyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz." Barış Kemal Tezmen Genel Müdür

AVVA

"Yaşadığımız covid-19 salgını kapsamında alınan önlemler doğrultusunda siz değerli misafirlermizin, çalışanlarımızın ve büyüklerimizin sağlığını düşünüyoruz. 19.03.2020 tarihinden itibaren Türkiye'deki tüm AVVA mağazalarımızın çalışmalarına geçici bir süre ara veriyoruz. Bu süre boyunca 7/24 avva.com.tr 'den hizmetinizdeyiz. Sağlıklı kalın.  

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN
Çerez Kullanımı