DİMES Çocuk Sanat Festivaline Katıldı

03 Şubat 2020

Lider içecek markası DİMES, Çocuk Sanat Festivali’nde düzenlediği “Yüksek Enerji Topluluğu” etkinlikleriyle festivalin enerjisini yüksektti.

Yerli sermayeli önde  gelen içecek markası DİMES çocuklara dokunan etkinlikleriyle dikkat çekerken tüm içecekler arasında annelerin en güvendiği marka olmaya devam ediyor.

“Yüksek Enerji Topluluğu” konseptini 30 Aralık – 2 Şubat Çocuk Sanat Festivali’nde sunan DİMES yeni lezzeti DİMES Milkshake tadımlarını yaptırdı. DİMES’in Çocuk Sanat Festivali etkinlikleri,  YouTube kanalı DİMES Club tarafından organize edildi.

DİMES Aile ve Çocuk Kategorileri Marka Müdürü Merve Keten, “Çocuklara yönelik festival ve etkinliklerde, her fırsatta çocuklarla bir araya gelip onların hayatlarının içinde yer almayı, onların hayata bakışından ilham almayı ve birlikte hayata başka bakmayı seviyoruz” dedi.

Tan Sağtürk Dans Akademisi DİMES işbirliği ile Ortalığı Sallayan DİMES Milkshake dans gösterisi yapıldı.  Çilekli Beyaz Çikolatalı ve Muzlu Kurabiyeli seçenekleri bulunan DİMES Milkshake çok beğenildi.

52 bin abonesi ile  DİMES Club ‘Yüksek Enerji Topluluğu’ YouTube kanalında, çocuklar için hem eğlendiren hem eğiten hem öğreten birçok içerik mevcut.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN
Çerez Kullanımı