Prima "Uyku Kitabım"

 

18 Temmuz 2020

Prima “Uyku Kitabım”la Bebeklerin Kolayca Uyumasını Sağlıyor

33 yıldır güvenilir ürünleriyle bebeklerimizin gelişimine katkı sağlayan Türkiye'nin lider bebek bezi markası Prima, uyku danışmanı Pınar Sibirsky’nin ebeveynler için yazdığı “Uyku Kitabım” ile çocuklara mutlu ve rahat bir uyku vadediyor. Sibirsky’in uzmanlığına Prima'nın katkıları eklenerek ortaya çıkan “Uyku Kitabım”a kitapçılardan ulaşılabilir.

Bebeklerimizin günlük rutinlerini oluşturmada ebeveynlere yol göstermekle beraber, bebeklerin gün içerisinde yaptıklarını hatırlamasını sağlayarak öğrenme sürecini de katkılar sağlıyor. Bebeklerin yedikleri yemeklerden oynadığı oyunlara günlük rutinleri resmederek bebeklerin kavrama ve kelime dağarcığının gelişmesine yardımcı oluyor. Her gün özgün bir hikâyeye dönüştürülebilen “Uyku Kitabım”, bebeğe özel oluşturulan bir günlük halini alıyor.

“Uyku Kitabım”ın yazarı Pınar Sibirsky, “Kitap, gündüz ve gece olarak arkalı önlü tasarımıyla bebeklerin uykuya geçiş sürecini kolaylaştırırken, bebeklerini nasıl uykuya hazırlayacakları konusunda ebeveynlere yol gösteriyor.” diyor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN
Çerez Kullanımı